– Bruk AvtaleGiro og/eller e-Faktura ved betaling av felleskostnader!

KBBL tilbyr AvtaleGiro for betaling av felleskostnader. Med AvtaleGiro lar du banken din ordne betalingen for deg på forfall. Da slipper du bryderiet med å ordne selve betalingen, samtidig som du har like god oversikt over betalingen og kontoen din som før. Med AvtaleGiro har du også muligheten til å stoppe betalingen, om du skulle ha behov for det. På kontoutskriften, på kontofonen eller i nettbanken kan du enkelt kontrollere at felleskostnadene er betalt.

AvtaleGiro kan du opprette i nettbanken din når du betaler en vanlig giro, eller du kan laste ned og fylle ut skjemaet nedenfor (navn, adresse, kontonummer, beløpsgrense og borettslag), signere avtalen og sende den til Kongsberg Boligbyggelag.

Beløpsgrense bør gjerne settes litt høyere enn gjeldende felleskostnader, slik at du slipper å sende ny avtale ved en evt. regulering av kostnadene. Det blir uansett ikke trukket mer enn fastsatte felleskostnader.

Det er også mulighet for å opprette e-Faktura. Dette gjøres direkte i nettbanken din. Da vil du få melding om faktura til godkjenning i god tid før forfall.

Du kan ha både avtalegiro og e-Faktura, eller bare en av delene. Fordelen med e-Faktura er at du kan laste ned fakturaen. Dersom du har begge deler, er det avtalegiroen som gjelder, men at du altså kan laste ned fakturaen for å se hva den gjelder. Dersom du har bare e-Faktura, må denne godkjennes for betaling.

Last ned: Fullmakt for avtalegiro